KUREN
address
Stara Vrhnika 97, 1360 Vrhnika, Slovenija
phone
+386(0)41 350 670

Cenik*

Žal trenutno ni informacij o ceniku kmetije.

*Cene in storitve so oblikovale turistične kmetije ter zanje tudi odgovarjajo. V cene storitev ni vključena turistična taksa. Med božično-novoletnimi prazniki so cene lahko višje. Doplačilo bo potrebno tudi, če boste na kmetiji prespali manj kot tri noči.

Cene so v €.
Ponudba
Izletniška kmetija
Kmetija z nastanitvijo
Ljubljenčki
Savne, bazeni
Aktivnosti na kmetiji
zmajarstvo jadralno padalstvo pohodništvo, planinstvo tek na smučeh konjeništvo lokostrelstvo savna kolesarjenje balinanje otroško igrišče
Aktivnosti v okolici
smučanje tenis kopanje v reki lov ribolov

O kmetiji

Kategorija:
Izletniška kmetija
Tip kmetije:
Izletniška kmetija
Kmetija z nastanitvijo
Osrednjeslovenska
Regija:
Osrednjeslovenska

Izletniška kmetija, ki se ponaša s čudovitim razgledom nad Ljubljansko okolico, leži na griču, sredi travnikov, na samem, tik ob gozdu.

Gostitelji so znani po raznoliki kulinarični ponudbi. Gospodar v domači krušni peči speče odlične telečje krače. Vaše brbončice pa bodo prav tako navdušene nad specialitetami iz mesa divjih prašičev in drugimi domačimi mesninami, ki nastajajo pod spretnimi prsti prijaznih gostiteljev. Če se radi posladkate, potem morate poskusiti štrudel, ki ga odlikuje pestra paleta različnih okusov. K vsaki jedi pa gostitelji postrežejo izbrano kaplijco in tako poskrbijo za zaokroženost vašega kulinaričnega doživetja. 

Otroci! Na kmetiji imajo koze, psa Kepcija, kobile Suzi, Mimo in Lindo in tudi mladega žrebička Levčka. Srečanje z njimi vam bo ostalo v nepozabnem spominu. Na kmetiji si lahko izposodite kolesa in se odpravite na raziskovanje bližnje in daljne okolice. K obisku vabijo Vrhnika, razgledni stolp Ulovka, Tehniški muzej Bistra, Ljubljana … V zimskem času je kmetija odlično izhodišče za obisk smučišča Ulovka.

Značilnosti

KUREN
  • Sobe
  • 2/1, 6/2, 1/3
  • Število sedežev
  • 60
  • Jeziki, ki jih govorijo na kmetiji
    • Angleščina
    • Hrvaščina