Zakaj obiskati Turistične kmetije v sliki in besedi

Ena od možnosti za preživljanje počitnic ali zgolj enodnevnega izleta so zagotovo turistične kmetije po Sloveniji.

Počitnice ali zgolj enodnevni obisk na turistični kmetiji so odlična izbira za vse, ki želite preživeti oddih ali izlet nekoliko drugače; daleč stran od mestnega vrveža, množic in stresnega vsakdanjika. Zares so lahko enkratno doživetje v vseh letnih časih, v tesnem stiku z naravo in ljudmi, lokalno kulinariko in pristnimi doživetji.

Zakaj na kmetijo si poglejte v promocijskem filmu spodaj, v katerem je predstavljena ponudba slovenskih turističnih kmetij.

Po predhodnem dogovoru oz. najavi smo kmetije vedno odprte za vas, skozi celo leto.

Prisrčno dobrodošli pri nas doma!

Rezervirajte počitnice na turistični kmetiji zase in za svojo družino. Vse proste nastanitve si oglejte s klikom na gumb!

Proste nastanitve


Zakaj na kmetijo iz prve roke

Odrasli boste našli kotičke miru in sprostitve, otroci pa igrišče brez meja. 

Okusite sveže pridelke, iz katerih pripravljajo dobrote tradicionalne slovenske kuhinje: koruzne in ajdove žgance, ajdovo in pšenično kašo, kislo juho, joto, ričet, bograč, njoke, žlikrofe, matevža, mežrle, krapke, zaseko, štruklje, orehovo in ajdovo potico, gibanico..., pa na odlično vino, jabolčnik in žganje moramo še spomniti. 

Odkrijte neskončno možnosti za izlete v okolici, peš ali s kolesom, uživajte v čudovitem razgledu na vsakem vogalu in se sprostite ter odpočijte v osrčju neokrnjene narave. 

Rezervirajte počitnice na turistični kmetiji zase in za svojo družino. Vse proste nastanitve si oglejte s klikom na gumb!

Proste nastanitve