DOSTOPNOST TURISTIČNIH KMETIJ

Velika večina turističnih kmetij, kljub poplavam v začetku tega meseca, sedaj normalno obratuje in z veseljem gostijo dopustnike in dnevne obiskovalce. Spodaj so zapisane redke izjeme, ki so za goste zaprte zaradi omejenega dostopa.

KOROŠKA REGIJA


Koroško je zajela ujma, kot je ne pomnimo, a Korošci ostajajo optimistični ter bolj povezani kot kadarkoli do zdaj. Večina ponudnikov normalno obratuje in z destinacije sporočajo. "Zdaj potrebujemo podporo tudi v turizmu bolj kot kadarkoli doslej. Hvala, ker ste z nami."

Odprte so vse turistične kmetije, z izjemo kmetije Plaznik, do katere je trenutno dostop neurejen.

Oglejte si ponudbo kmetij na Koroškem.

 

SAVINJSKA REGIJA

Regija, ki se razprostira od čudovitih dolin Zgornje Savinjske doline, preko Šaleškega in s hmeljem rodovitne Spodnje Savinjske doline vse do Osrednje Celjskega in Dravinjskega z bogatim Pohorjem ter gričevnatega Kozjanskega in Obsotelja, je najhujše posledice poplav utrpela na severnem delu.

Večina turističnih kmetij Savinjski regiji normalno obratujejo, le kmetije v občinah Solčava, Ljubno in Luče še ne morejo sprejemati gostov.

Za ogled Savinjske ponudbe kliknite tukaj.


VEČJI DEL SLOVENIJE JE VAREN IN ODPRT ZA TURISTE

Večina Slovenije ni utrpela hudih posledic poplav, tako so vse turistične kmetije v ostalih delih Slovenije odprte in ves ta čas razvajajo svoje goste. Vabljeni da si ogledate ponudbo po regijah:


Vratite se na listu