TEDEN TURISTIČNIH KMETIJ
:
V času tedna turističnih kmetij, ki bo potekal med 12. in 21. aprilom 2024, vas vabimo, da se pridružite raziskovanju naravnih čarov in bogate dediščine naših turističnih kmetij. Z izbranimi delavnicami, degustacijami in ogledi vam bomo približali kulturo in tradicijo življenja na podeželju in vam omogočili, da se prepustite odkrivanju naravnih lepot slovenskega podeželja.
Slo
Slo
Eng
De
Ita
Fr
Cro
menu
Seznam kmetij
Izbrana ponudba
Izletniške kmetije
Darilni bon
Novice
Gastronomija
Meni
Seznam kmetij
Izbrana ponudba
Izletniške kmetije
Darilni bon
Novice
Gastronomija
Domača stran
Predstavitev združenja
O nas
Zakaj na kmetijo
Katalogi
Kategorija
7 korakov do brezskrbnega oddiha
Aktualne novice
Projekti
Darilni bon
Press
Domov
Gastronomija
Jedi od Gorenjske do Prekmurja
Goriška Brda
Jedi od Gorenjske do Prekmurja
Goriška Brda
16.07.2018
Previous
Next
Toč z njoki in klobaso
Pištunj
Kuhnje
Sezonska zelišča
Bela polenta s pršutom
Hubanca
Hubanca
Toč z njoki in klobaso
Toč z njoki in klobaso
Pištunj
Pištunj
Kuhnje
Kuhnje
Sezonska zelišča
Sezonska zelišča
Bela polenta s pršutom
Bela polenta s pršutom
Hubanca
Hubanca
Hubanca
Hubanca
Previous
Next
Nazaj na seznam