Pri Kamnarjevih
address
Volčji Grad 40, Komen, Slovenija
phone
+386 (0)40 644 121
Ponudba
Izletniška kmetija
Psi

O kmetiji

Kategorija:
Izletniška kmetija
Tip kmetije:
Izletniška kmetija
Obalno - kraška
Regija:
Obalno - kraška

Na prelomnici tisočletja sta se v nas porodili želja in potreba, da bi spremenili dotedanji meščanski način življenja in tako zaživeli preprosteje ter vsakodnevno imeli tesnejši stik z materjo Zemljo. Želeli smo negovati in posredovati vrednote, ki niso povezane s hrepenenjem po vedno večjem materialnem bogastvu in stalni materialni rasti.

Vseskozi nam je bilo vodilo pristno življenje na prekrasnem Krasu in iskanje novih, izvirnih poti za naš nadaljnji razvoj; pridelovanje zdrave hrane, obenem pa tudi skrb za zdrav in ekološko naravnan življenjski slog.

Leta 2004 smo prevzeli in  oživili opuščeno kraško kmetijo v mirni kamnoseški kraški vasi Volčji Grad.

Odločili smo se, da se preizkusimo v ekološkem oz. biodinamičnem načinu kmetovanja, saj človek, ki svojo zemljo obdeluje in neguje po taki metodi, resnično postane vezni člen med rastlinami, živalmi, zemljo in kozmosom ter posledično najde pot do lastne duše ter duha ...

Tako pridelano hrano in izdelke lahko okusite v prostorih naše izletniške kmetije, v jedilnicah na prostem,  po predhodnem naročilu pa vam ekološke obroke dostavimo tudi na dom.

Nas, naš način življenja ter našo kmetijo lahko doživite  z različno intenzivnostjo v doživljajskih paketih, ki smo jih skrbno in smiselno sestavili za dnevne obiskovalce in goste.

V  sodelovanju s Centrom naturopatije Naturopathie Karst našo ponudbo nadgrajujemo z možnostjo individualnega posveta pri diplomiranem naturopatu. Več na https://www.prikamnarjevih.com/.

Značilnosti

Pri Kamnarjevih
  • Število sedežev
  • 35
  • Jeziki, ki jih govorijo na kmetiji
    • Angleščina
    • Italijanščina
    • Hrvaščina