KULINARIČNA DELAVNICA : DIVJA ŠPARGA , OSTALI DIVJAKI IN TARTUFI

Slovenska Istra je že od nekdaj poznana po Sredozemskem podnebju, ki omogoča nabiranje svežih vrtnih in samoniklih rastlin skozi celo leto. April je čas za šparglje,.

Vabljeni v osrčje slovenske Istre na domačijo Butul, kjer boste na posebni kulinarični delavnici pripravili do 6 različnih jedi z divjimi šparglji: od predjedi, juhe in glavne jedi pa vse do sladice z elementi šparge.

V sklopu delavnice boste lahko degustirali tudi oljčno olje iz Domačije Butul in različne sorte vina, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Na delavnicah sicer prejmete vse surovine, prigrizke, embalažo in posebne recepte ter znanja za domače ustvarjanje.


Lokacija: Domačija Butul, Manžan

Cena: 110 €/osebo.

Termini: 20.04. ob 16.00. 

Čas trajanja: 3 ure.


Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna najava na tatjana.butul@gmail.com. Prijave sprejemajo do  15. aprila 2024.

Nazaj na seznam