DRUŽINSKO POPOLDNE NA KMETIJI

Vabljeni na prijetno dopoldne v prelepi podnanoški naravi, brez zaslonov in v družbi z živali.

Vabljeni na nepozabno družinsko dogodivščino na Smrekarjevi domačiji, ki se je pred leti preusmerila na ekološko kmetovanje in pridelujejo žita, poljščine in različno sadje. V njihovih hlevih in na pašnikih se najdejo  kraškopoljski prašiči, cikasto govedo in konji pasme Haflinger.

Spoznali boste male in velike prebivalce kmetije, skrtačili konje in sodelovali pri različnih aktivnostih z njimi. Skupaj z gostitelji boste stvarili nepozabne trenutke.

Doživeli boste prijetno dopoldne v prelepi podnanoški naravi, brez zaslonov in v družbi z živali. Aktivnosti s konji bodo prepletene z medsebojnim sodelovanjem, komunikacijo in zaupanjem. Na koncu se boste lahko preizkusili tudi v jahanju, vendar naj poudarimo, da se večina aktivnosti izvaja na tleh ob konjih.

Družina Stegel vas vabi na sproščen in nasmejan dan v katerem boste pridobili tudi veliko novih znanj.  Dogodek je primeren za družine z otroki, starejšimi od 3 let. Predhodno znanje ni potrebno, priporočamo zaprto obutev.


Lokacija: Smrekarjeva domačija, Prestranek kjer je zbirno mesto in se nato skupaj odpeljemo do kmetije in pašnikov, ki so oddaljeni približno 13km.

Termin: vsak dan med 12.4 in 21.4 ob uri, ki ustreza vaši družini.

Cena: 90€/družino (družine, ki bivajo na Smrekarjevi prejmejo 10% popust)


V ceno je vključeno:

  • spoznavanje skrivnosti o živalih,
  • krtačenje, crkljanje in aktivnosti s konji za celo družino,
  • spoznavanje drugih prebivalcev naše kmetije.


Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna najava na telefonsko številko: +386 41 640 823.Spoznajte slovenske zaščitene kmetijske pridelke in živila

ki so biser slovenske kulinarike in oznake, ki te izdelke krasijo.Nazaj na seznam