OBHOD LOVIŠČA IN OBISK PLANINE

Turistična kmetija Povšin, ki se nahaja v bližini Bleda vas vabi na izjemen dvodnevni pobeg v neokrnjeno naravo, kjer boste doživeli edinstveno kombinacijo udobja in raziskovanja divjega življenja. Ponudba Turistične kmetije Povšin združuje udobno namestitev v dvoposteljni sobi, obilne samopostrežne zajtrke z domačimi dobrotami ter razburljive aktivnosti v naravi. Popeljali vas bodo na lovski izlet in opazovanje divjih živali pod vodstvom izkušenega gospodarja Jožeta. Imeli boste priložnost za krmljenje domačih živali na kmetiji.

Lovski izlet se izvaja v zgodnjih jutranjih ali večernih urah, kjer boste opazovali različne divje živali na različnih lokacijah (lovske preže, lovske stičine in planinski pašniki). Domače živali boste lahko od bliže spoznali na hlevu, v pašniku ali na planini. Skozi zanimivo dogodivščino vas bo po sledeh živali vodil gospodar Jože, ki vam bo izkušnjo krajšal s 1001 doživeto zgodbo.

Na lovskem izletu se boste vozili z zaprtim štirikolesnikom do pobočja Babjega zoba in planine Tamare na Jelovici ki je v lasti kmetije ter okusilli malico v bližnji pastirski ali lovski koči.


Paket vsebuje:

  • 2x nočitev v dvoposteljni sobi.
  • Samopostrežni zajtrk z domačimi izdelki in dobrotami.
  • Lovski izlet in opazovanje divjih živali in malice.
  • Krmljenje domačih živali.
  • Darilo ob odhodu: domači produkt.


Cena paketa za 2 osebi: 325 € + lokalna turistična taksa (3,13€/osebo/dan) velja za bivanje od 12.4. do 21.4. 2024.

Informacije in rezervacije:

phone +386 (0)4 576 76 30

email info@povsin.com
Spoznajte slovenske zaščitene kmetijske pridelke in živila

ki so biser slovenske kulinarike in oznake, ki te izdelke krasijo.

Nazaj na seznam