TRADICONALNA ŠENKOVA POJEDINA

Na Šenkovi domačiji, ki je pravi biser alpske arhitekture, vam bodo ponudili okusne jedi lokalne kulinarike. V soboto in nedeljo bodo čez dan pripravili kosila, v petek in soboto zvečer pa bo po predhodnem naročilu možna tudi večerja.

Imeli boste možnost okušati masunjek, telečjo obaro in ajdove žgance. Ponudili vam bodo tudi njihovo ekološko jagnjetino in pražen krompir, na koncu pa se boste lahko posladkali z jabolčnim štrudljem ali skutno pogačo. Poskrbeli bodo tudi za tiste, ki ne jedo mesa in za vse, ki imate pri prehrani kakršnekoli zdravstvene omejitve.


Lokacija: ŠENKOVA DOMAČIJA, Jezersko

Termin: 12.4.- 14.4. in 19.4. – 21.4.

Cena: cena 4-hodne večerje znaša 30 €, cena kosila pa je odvisna od števila hodov in naročene glavne jedi ter se navadno giblje med 20 in 30 €.

Za kosila in večerja je zaželeno, da vnaprej sporočite število gostov in okvirno uro prihoda. V kolikor želite, da vam pripravijo nemesni obrok, jim to prej sporočite.

Informacije in rezervacije na:  +386 (0)41 467 008 

Spoznajte slovenske zaščitene kmetijske pridelke in živila, ki so biser slovenske kulinarike in oznake, ki te izdelke krasijo.


Nazaj na seznam