Čarobni svet zime

Dobrodošli v čarobni svet zimskih počitnic na slovenskem podeželju, kjer vas čakajo nepozabne dogodivščine in popolna sprostitev. Naše turistične kmetije ponujajo popolno kombinacijo aktivnosti in počitka za vsak okus – od razburljivih smučarskih podvigov do razvajanja v wellness centrih in toplicah.

Beli raj za ljubitelje zime

Uživajte v smučanju, deskanju na snegu, teku na smučeh in drsanju v slikoviti zimski pokrajini. Naše kmetije so popolno izhodišče za obisk najboljših smučišč, ki ponujajo tečaje in opremo za smučarje vseh starosti. Poleg tega ima mnogo slovenskih vasi manjša smučišča, ki so odlična za otroke. Oglejte si naš seznam kmetij, ki se nahajajo v bližini teh smučišč in prog za tek na smučeh, in doživite popolno zimsko izkušnjo za vso družino.

Raziskujte kmetije v bližini smučišč>>


Wellness in toplice za popolno sprostitev

Po aktivnem dnevu na svežem zraku se prepustite razvajanju v naših wellness centrih. Uživajte v masažah, savnah in toplih termalnih vrelcih, ki vam bodo pomagali sprostiti telo in duha. Največ toplic in zdravilišč najdete na Dolenjskem, v Podravski regiji in južnem delu Savinjske doline. Mnoge naše kmetije ponujajo lastne male wellness raje na svojih posestvih, kjer lahko v intimi uživate v izkušnji sprostitve.

Raziskujte kmetije z wellness ponudbo>>


Turistične kmetije Slovenije so znane po svoji odlični domači hrani, ki jo pridelajo same. Tako vam nudijo tradicionalne slovenske jedi, pripravljene iz svežih in lokalno pridelanih sestavin.Raziskujte izletniške kmetije>>


Počitnice za vas in vašega kosmatinca

Razumemo, da so hišni ljubljenčki del družine, zato smo pripravili seznam kmetij, kjer so vaši štirinožni prijatelji dobrodošli. Tukaj bodo uživali v prostoru za igro in raziskovanje, medtem ko boste vi uživali v zasluženem oddihu.

Oglejte si kmetije, kjer so dobrodošli hišni ljubljenčki>>

Ekskluzivni zimski paketi 

Oglejte si naše posebne pakete za zimske počitnice, ki so oblikovani tako, da zagotovijo najboljše izkušnje po ugodnih cenah.

Turistična kmetija Korošec

Blizu smučišča Golte in term Topolšica vam družina Korošec ponuja udobje in toplino v apartmajih, ki so zasnovani v stilu starih slovenskih kašč.  Na voljo so tudi savne, solarij, jakuzzi, fitnes in kozmetični salon. 

Poleg prijetnega bivanja vam nudijo ugodnosti za dejavnosti v bližini in sicer 15% popust na izposojo smučarske opreme in šolo smučanja v Smučarski šoli Golte – Beli zajec ter 15% popust na vstopnice za kopanje v Termah Topolšica.


V zimskem času imajo  20% popust na nočitve od nedelje do petka, ob rezervaciji vsaj 2 nočitvi (ne velja med prazniki in počitnicami) in 10% popust na vip wellness storitve, ki vključujejo savno, jacuzzi in masaže.

Kliknite tukaj in rezervirajte svoj oddih na turistični kmetiji Korošec še danes.


Šenkova domačija 

Za ljubitelje zimskih aktivnosti na prostem, je Šenkova domačija domačija na Zgornjem Jezerskem enkratna izbira. Poleg prijetnih sob in apartmajev nudijo okusen zajtrk, kosilo in večerjo. Njihova posebnost je sodelovanje s Parkom Jezersko, ki v zimskem času ponuja raznolik nabor aktivnosti na prostem, kot so smučanje, drsanje, sankanje, tek na smučeh, hokej na ledu, kegljanje na ledu in podobno.


V zimskem času vam podaljšajo oddih s ponudbo 2+1, ki velja velja za bivanja od torka do petka, ko za ceno 2 noči bivate 3 noči. Ponudba velja do 16.2.2024 z izjemo vikendov in praznikov. 

Kliknite tukaj in rezervirajte svoj oddih Škenkovi domačiji še danes.


Fortunovi 

Doživite zimsko pravljico v Beli krajini. V hiškah, opremljenih z lastno kuhinjo, se boste prepustili skupnemu pripravljanju obrokov, ob tem pa uživali v čudovitem razgledu na podeželsko pokrajino, travnike, drevesa in Mirno Goro. Veliko panoramsko okno ter zasebna terasa vam omogočata, da opazujete sončni zahod ali se preprosto prepustite tišini narave.

Za ceno 247,2 EUR/par, ki poleg dveh nočitev vključuje že vse stroške čiščenja in turistične takse, so za vas pripravili dodatno presenečenje. Ob rezervaciji vam pripadata kar dve celodnevni smučarski karti za smučišče Gače po posebni akcijski ceni 20 EUR/osebo. Smučišče Gače je oddaljeno35 minut vožnje od luksuznih lesenih hišk. Za rezervacijo kliknite tukaj.


Rezervirajte svoj zimski oddih zdaj in odkrijte, zakaj so naše turistične kmetije popoln kraj za sprostitev, raziskovanje in uživanje v zimskih čarih.


Nazaj na seznam

Aktualno iz kmetij

Prijava na naše e-novice vam omogoča spremljanje najaktualnejših vsebin v zvezi s turističnimi kmetijami v Sloveniji.

Naročilo kataloga