Nepozabno valentinovo na slovenskem podeželju

Že imata načrte za valentinovo? Vabljena na skupno preživljanje prostega časa in sprostitev na slovensko podeželje, ki ponuja nepozaben pobeg od vsakdanjega vrveža. Razvajata se lahko v neokrnjenem okolju, izbirata med pestrimi aktivnostmi v naravi in okusita tradicionalno kulinariko.

Za valentinovo presenetite najdražjo ali najdražjega s posebnim darilom – sproščujočim in romantičnim oddihom v dvoje. To dragoceno darilo bo zagotovo ogrelo vsako srce.


MAJHNA DEJANJA LJUBEZNI na kmetiji Urška, Stranice

Sprostita se v objemu narave, zavita v mehak kopalni plašč, in opazujta naravo in razigrane ovce skozi okna romantičnega apartmaja. Uživajta v enkratni kulinariki in zasebnih trenutkih v Hiši dobrega počutja, v kateri so finska in turška savna, bazen z mehurčki, masažni tuši, seneno ležišče in soba za počitek.

Paket vključuje 2-krat nočitev v dvoposteljni sobi, večerjo "ljubezen gre skozi želodec", zasebni najem wellnessa in spominek -  poslikava vajinega kamenčka prijaznosti. Cena: 369,00 EUR za dve osebi za 2 noči. 


POBEG MED VINOGRADE na kmetiji Pungračič, Zavrč

V slikovitem okolju haloških gričev se sprostita v wellness suiti za dve osebi. Suita je opremljena z masažno kadjo z dvema ležiščema, kombiniranimi masažnimi sistemi in finsko-infra savno. Uživajta v družbi drug drugega v romantičnem vzdušju s kozarcem penine v rokah.

Paket vključuje popoldanski zakup suite (od 14.00) za dve osebi in pijačo dobrodošlice. Cena: 120 EUR


PODEŽELJE V DVOJE na kmetiji Marjanca, Rogaška Slatina

Odkrijta čar podeželske sprostitve v čarobnem kotičku Rogaške Slatine. Razvajajta svoje brbončice z okusno domačo kulinariko in uživajta v edinstvenem podeželskem wellnessu. Sprostita se v bazenu z mehurčki, raziščita svet savn (finska in infrardeča savna) in se ohladita v hladni kopeli. Razvajanje lahko nadaljujeta na lastni terasi s pogledom na Boč in Donačko goro.

Paket vključuje 1-krat nočitev z zajtrkom, 2 uri zasebnega wellnessa, pijačo dobrodošlice in košarico sadja. Cena: 90 EUR + turistična taksa


VALENTINOV ODDIH na turistični kmetiji Dolinar Krainer, Bohinjska Bela

Doživita pristnost mirne vasice Kupljenik in si privoščita nepozabno doživetje na kmetiji Dolinar Krainer. Namestita se v prijetnem apartmaju, sprehodita se po neokrnjeni okoliški naravi s pogledom na Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe in si za konec dneva privoščita še obisk savne.

Paket vključuje 2-dnevni najem apartmaja za dve osebi v obdobju od 9. do 18. februarja 2024, zajtrk, aperitiv dobrodošlice in enkratno uporabo savne za dve uri. Cena: 200 EUR


VALENTINOVA PONUDBA na turistični kmetiji Pr' Smolet na Sv. Tomažu

Vabljena na romantični oddih v loško hribovje, kjer se s Sv. Tomaža razprostirajo najlepši razgledi daleč naokrog. Turistična kmetija Pr' Smolet vama bo ponudila edinstveno doživetje v objemu tišine gozdov in travnikov. Prepustita se aktivnostim v naravi, kot sta pohodništvo ali smučanje, in si vzemita čas zase.


Paket vključuje 1-krat nočitev z dobrodošlico. Cena: 80 EUR


VALENTINČEK V LUNI na kmetiji Korošec, Mozirje

Vabljena na valentinovo sprostitev v idiličen apartma s čudovitim razgledom na gozdove. Doživita wellness razvajanje v savnah, jacuzzijih in na masažah. 

Paket vključuje: 1-krat nočitev za dve osebi v apartmajski hiški Luna, dobrodošlico s kavo in jajčki, neomejeno uporabo finske savne ob jezeru, 2-delni[s1]  čokoladni masaži telesa, kopalna plašča, copate, pribor za osebno higieno, domači čaj v apartmaju, svečke za romantično vzdušje, čokoladno omamo, srček ljubezni, penino v postelji, brezplačen wi-fi, brezplačen parkirni prostor Cena: 269 EUR za dve osebi (dodaten dan: 160 EUR za2 osebi)
VALENTINOVO RAZVAJANJE na Šenkovi domačiji, Jezersko 

Dobrodošla na Šenkovi domačiji na Jezerskem, izjemnem biseru alpske arhitekture z zgodovino, ki sega več kot 500 let nazaj. Prepustita se valentinovemu razvajanju v apartmaju ali sobi z okusnim zajtrkom in sproščanjem v savni. Šenkova domačija združuje tradicijo, naravo in aktivno preživljanje časa v nepozabno doživetje.

Paket vključuje dve nočitvi z zajtrkom za dve osebi od 13. do 18. februarja 2024, brezplačni najem savne za dve uri in penino.  Cena: 238 EUR. Ob bivanju med tednom velja akcija 3 za 2.VALENTINOV MENU turistični kmetiji Loger, Zgornja Savinjska dolina

Vabljena na večerjo na čarobno kmetijo Logerjevih v Zgornji Savinjski dolini. Preživita letošnje valentinovo v mirnem kmečkem ambientu z dobro hrano in barvnim šampanjcem. Menu je sestavljen iz predjedi, juhe, glavne jedi, solate in sladice. Pred večerjo se lahko sprehodita po okoliških poteh in se naužijeta svežega zraka in naravnih lepot.

Paket vključuje: valentinov menu v terminu od 14. do 18. februarja 2024 (obvezne rezervacije ) Cena: 18 EUR /menu po osebi

 

VAJIN VEČER na kmetiji Šeruga, Sela

Okusita dolenjsko kulinariko. V vasi Sela stoji kmetija Šeruga, na kateri vaju čakata večerja in dvoposteljna soba za prijeten valentinov oddih. Skrbno pripravljeno domačo hrano vama bodo postregli ob topli krušni peči in tako poskrbeli za nepozabno vzdušje, ki združuje tradicijo, okusno hrano in sproščujoč ambient.

Paket vključuje: valentinovo večerjo za 2 osebi, 1-krat nočitev v dvoposteljni sobi in pijačo dobrodošlice. Cena: 147 €. 


PAKET ZA DVA v Resort Village Mayer, Bela Krajina

Preživita valentinovo obdana z neokrnjeno naravo in žvrgolenjem ptic. Moderno zasnovan zgodovinski dvorec Majer vama nudi ekološko pridelane dobrote in raznovrstne aktivnosti.

Paket vključuje: nastanitev v udobni suiti (2 odrasla) z zakonsko posteljo, dnevno sobo s kavčem in TV ter privatno kopalnico, dobrodošlica s penino Rosalija, čokolado  kmetije Klepec in raziskovanje starega mestnega jedra Metlike z vključeno vstopnino v Belokranjski muzej - grad Metlika in galerijo Kambič.

Polna cena: 266,20 € Valentinova cena: 199 €   


RAZISKOVANJE BELE KRAJINE iz uboja domačije Fortunovi, Bela Krajina

Vabljena na domačijo, kjer se narava prepleta z udobjem. V hiškah, opremljenih z lastno kuhinjo, se bosta prepustila skupnemu pripravljanju obrokov in ob tem uživala v čudovitem razgledu na podeželsko pokrajino, travnike, drevesa in Mirno Goro. Veliko panoramsko okno ter zasebna terasa omogočata, da opazujeta sončni zahod ali se preprosto prepustita tišini narave.

Paket vključuje: dve nočitvi za dve osebi v obdobju 8. – 18. februar 2024, turistična taksa, čiščenje Cena: 247,2 EUR/par

Nazaj na seznam

Aktualno iz kmetij

Prijava na naše e-novice vam omogoča spremljanje najaktualnejših vsebin v zvezi s turističnimi kmetijami v Sloveniji.

Naročilo kataloga