ČOKOLADNI OGLED POSESTVA PASSERO

Vstopite v čarobni svet posestva Passero v Prekmurju in doživite čokoladno pravljico, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Na posestvu Passero, ki se nahaja v osrčju Prekmurja, vas bodo pričakali s sladko dobrodošlico, saj vam bodo postregli hišni liker, narejen z ljubeznijo. Nato boste vašo avanturo nadaljevali s predstavitvijo domačije, ki združuje znanje vinarstva, predelave mesnin in buč ter umetnosti izdelovanja čokolade.

Zjutraj vas bo pričakal bogat zajtrk s hišnimi in lokalnimi izdelki, med katera spada tudi Prekmurska šunka, ki se ponaša s certifikatom zaščitenega geografskega porekla; iz okoliških kmetij pa vas bodo navdušili domači jogurti in siri. Poskrbeli bodo tudi za sladko pregreho v obliki prekmurske gibanice.

Na posestvu boste lahko od bliže spoznali tudi tisto, po čemur so najbolj znani – čokoladi. Ogledali si boste nastajanje čokoladnih izdelkov in imeli možnost poskusiti najokusnejši sladek krožnik daleč naokoli s petimi čokoladnimi izdelki. Vsak gost si bo lahko za spomin izbral čokoladno tablico po svojem okusu.


Lokacija:  posestva Passero, Moravske Toplice

Termin: sobota, 13.4.2024 in sreda 17.4.2024 (prihod med 8.45 - 9.00).

Cena: 30,00 eur/ osebo.

Čas trajanja: 2-3 ur.

Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna rezervacija preko e-pošte info@passero.si. Program se izvede, če je prijavljenih vsaj 5 oseb.

Posestvo Passero ima certifikat za zajamčeno tradicionalno posebnost za Prekmursko gibanico in zaščiteno geografsko označb za Prekmursko šunko.Spoznajte slovenske zaščitene kmetijske pridelke in živila, ki so biser slovenske kulinarike in oznake, ki te izdelke krasijo. 

Nazaj na seznam