DALEČ OD VRVEŽA, PA VENDAR BLIZU.

Turistična kmetija Korošec vas vabi nazaj k naravi. Popeljali vas bodo do zeliščno-zelenjavnega vrta, skozi park do domačega jezera, kjer se v poletnih mesecih lahko kopate, si ulovite ribo, pozimi pa drsate.

Pokazali vam bodo apartmaje, kateri se nahajajo v hišah iz lesa savinjske smreke . Prepričali se boste kako v apartmajih diši po lesu in kako lahkotno je dihanje v prostorih, ki so iz naravnih materialov. Če se boste odločili za najem, boste spozani tudi kako mirno in dobro se spi v lesenih hišah. Pred 20 leti so bili prva turistična kmetija, ki je svojim gostom ponudila tudi zasebno wellness razvajanje, zato vas bodo povabili tudi na ogled le-teh.

Po končanem ogledu boste okusili Koroščev čaj za dober dan in hišni zeliščni liker *Urškamajster*. Oboje narejeno na kmetiji, izpod rok gostiteljice Urške ter iz domačih rožic in zelišč.

Čaka pa vas tudi darilo, da se boste lahko pocrkljali še doma: vrečica Koroščevega čaja za dober dan ali kozarček hišne marmelade ( več vrst: bučna, bučna z ingverjem, bučna z belo čokolado, iz zelenega paradižnika, grozdna, bezgova z jabolčnim sokom,…)


Lokacija: Lokacija: turistična kmetija Korošec, Mozirje

Termini ogledov: 12.4, 17.4. 19.4. ob 12.h oz. po dogovoru 

Čas trajanja: do 1,5 ure

Cena: 12€/osebo. Za goste v apartmajih je ogled brezplačen.

Obvezna rezervacija na 031 619 634 ali info@turizemkorosec.com.


Nazaj na seznam