MOČ ENERGIJSKIH TOČK KOROŠKE

Na kmetiji Ravnjak vas čaka izjemno doživetje, kjer se združita moč narave in človeškega dobrega počutja. Izmerjene energije, ki jih občutite na domačiji in v okolici, so dragoceno darilo zemlje in vesolja ter zagotavljajo izjemno dobro počutje.


Posebnost kmetije leži v odlični izvirski in živi vodi ter mestih z izjemnimi zdravilnimi energijami. Te energije, znane kot orgonska energija na daljnem vzhodu ali prana ter či, so kot "elektrika v naravi ali človeku". Na kmetiji Ravnjak se konča Pot vode in zdravilnih energij, ki se začne na Rimskem vrelcu in potuje skozi Pekel, Ivarčko jezero ter slap Cuc Neža, vse do nas. Meritve so bile opravljene s strani priznanih radiestezistov in osebno od dr. Semirja Osmanagića.

 

Poleg doživetja energije in narave, vas bodo pocartlali z naravnimi sokovi, ki jih pridelajo iz domačih sadnih dreves. Izkušnjo pa boste zaključili s toplo malico. 

Obiščite kmetijo in odkrijete te naravne zaklade, se povežete z njihovo močjo ter vzpostavite harmonijo med telesom, duhom in okoljem. Na kmetiji Ravnjak vas čaka resnično edinstveno doživetje, kjer boste izkusili blagodejne učinke narave na svoje dobro počutje in vitalnost.


Loakcija: Kmetija Ravnjak

Termin: 14, 16 in 19 april ob 16h.

Čas trajanja: 2 uri

Cena: 19 EUR

Obvezne so predhodne najave na info@kmetija-ravnjak.si
 


Lojtrnik je tradicionalni in najbolj razširjen kmečki voz na Koroškem. Na kmetiji je bil v prvi vrsti namenjen za prevoz trave in sena, pa tudi drugega tovora. Sčasoma so ga za te namene izpodrinila specializirana vozila, lojtrniki pa so doživeli preobrazbo kot turistični vozovi. Turistični lojtrnik na kmetiji Ravnjak so s klopcami, in sprejmejo do 6 oseb.


Spoznajte slovenske zaščitene kmetijske pridelke in živila, ki so biser slovenske kulinarike in oznake, ki te izdelke krasijo.

Nazaj na seznam