STROKOVNI OGLED EKO KMETIJE Z DEGUSTACIJO

Doživeli boste prvovrstno izkušnjo narave in spoznali, da imamo samo en planet za življenje in da moramo skupaj storiti vse, da ga ohranimo.

Za vse, ki vas zanima narava, ekologija, permakultura in predelava so pri Baronu pripravili poseben paket z izobraževalnim ogledom celotne eko kmetije in degustacijo eko izdelkov.

Doživetje se prične z degustacijo. Ob prihodu vas bodo v Baronovi kavarni pozdravili z domačo eko žitno kavo, likerji, žganji, sokovi in predelanimi izdelki (marmelade, pesta, omake, mesnine, kruh…).

Strokovni ogled kmetije vključuj ogled eko vrtov in bio izdelkov, kjer boste spoznali kaj je ekološko kmetovanje in etična načela permakulturnega kmetovanja. Med ogledom boste imeli možnost spoznati različne manj poznane rastline, zelišča in drevesa.

Kmetija nudi prijeten dom najrazličnejšim živalim, katere so še posebej veseli otroci: poni, vietnamski pujsi, koze, muce, kuža, zajčki, kokoši, race, gosi, prašiči, krave s teleti (Pohorje beef). Posebno mesto na kmetiji pa imajo slovenske avtohtone pasme (cikasto govedo, srnaste koze, krško poljski prašič…). Vse živali imajo na voljo ogromno površin na prostem, vi s tem dobite priložnost videti živali v njihovem naravnem okolju.


Lokacija: Turistična kmetija Pri Baronu; Fram

Termin: četrtek 11.4, petek 19.4. ob 17.00 uri

Cena po osebi: 25,00 €. Za otroke do 12 let v spremstvu staršev je ogled brezplačen. 

Cena vključuje:

Strokovni ogled eko kmetije in trgovine, predstavitev ekološkega in permakulturnega kmetovanja in degustacija eko izdelkov (namazi, mesni izdelki, sokovi, sirupi, likerji, marmelade, čaji, žitna kava...)


Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna rezervacija mesta preko e-pošte info@pribaronu.si. Program se izvede, če je prijavljenih vsaj 5 oseb.


Nazaj na seznam